Mennyibe kerül?

A lézeres olvasószemüveg-kezelés ára

A lézeres olvasószemüveg-kezelés két szemre vonatkoztatva 654.000 Ft (tartalmazza az összes kontrollvizsgálat díját is), ami körülbelül három multifokális szemüveg árának felel meg, tehát néhány év alatt megtérül.

Fizethet készpénzzel, bankkártyával, előre utalással, egészségpénztári kártyával, részletfizetéssel, előtakarékossággal.

Fizetés részletfizetéssel

Szolgáltatások Kezeléskor fizetendő: Havi részletek:
Lézeres olvasószemüveg-kezelés 278 000 Ft 12 x 36 000 Ft

A kamat további csökkentése érdekében ettől eltérő, gyorsabb ütemű törlesztésre is van lehetőség.

Fizetés MediCredit hitellel

A fenti táblázatban szereplő 11 hónapnál lényegesen hosszabb, akár 4 éves futamidővel és lényegesen kisebb, akár nulla forintos induló összeggel is igénybe lehet venni szolgáltatást. Ebben az esetben a MediCredit Pénzügyi Szolgáltató Rt. a hitelnyújtó. A részletekről az Optik-Med Sasszemklinika ügyfélszolgálata (+36 1 2 505 505, info@sasszemklinika.hu), illetve a MediCredit ügyfélszolgálata (06-1/438-0900) készséggel ad tájékoztatást.

20%-os visszatérítési lehetőség

Az egészségpénztárakkal kialakított együttműködés keretében lehetőség van a lézeres korrekciós műtétek díjának 20%-os visszatérítésére a személyi jövedelemadóból. A szerződött egészségpénztárakról és a lehetséges fizetési módozatokról az Optik-Med Sasszemklinika ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni (+36 1 2 505 505, info@sasszemklinika.hu).